Simple search
|
Advanced search
|
Archives
See original record
Data source
Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
My List
Catálogo de leilão
2013
Validation of food-grade salts of organic acids as ingredients to control Listeria monocytogenes on pork Scrapple during extended refrigerated storage
Dias, Nuno Gonçalves
2011
Estudo da adaptaçäo do pomar de cerejeiras em micro-zonas delimitadas da Cova da Beira
Sequeira, Manuel Fernandes Correia
1988
A perspectiva de um negócio local sobre a gestão do design e do visual merchandising: análise do café François
Merino, L.
,
2014
See more
Add to my list
Search title on
Share this record
Cultura da batata
Type
MON
Creator
Amorim, José Justino de
Publisher
Direcção-Geral dos Serviços Agrícolas. Repartição de Estudos, Informação e Propaganda
Title
Cultura da batata
Date
1942
Language
por
Comments
×
My list
My List
Catálogo de leilão
2013
Validation of food-grade salts of organic acids as ingredients to control Listeria monocytogenes on pork Scrapple during extended refrigerated storage
Dias, Nuno Gonçalves
2011
Estudo da adaptaçäo do pomar de cerejeiras em micro-zonas delimitadas da Cova da Beira
Sequeira, Manuel Fernandes Correia
1988
A perspectiva de um negócio local sobre a gestão do design e do visual merchandising: análise do café François
Merino, L.
,
2014
See more
Add to my list
×
Warning!
It's not possible to add more records to your personal list
Javascript do bootstrap