Simple search
|
Advanced search
|
Archives
See original record
Data source
Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
My List
Livro branco do sector empresarial do Estado
Portugal, Grupo de Trabalho Interministerial para a Análise e Avaliação da Situação e das Perspectivas de Evolução do Sector Empresarial do Estado
1998
Results of tomato variety tests in the great plains region
Babb, M.F.
1939
Representações sociais sobre o álcool em estudantes do Ensino Superior
Cabral, Lídia do Rosário
A negociação
Jesuino, Jorge Correia
,
1998
As melhores fotografias
Bendavid-Val, Leah
,
[199-?]
Avaliação em educação pré-escolar
Portugal, Gabriela
,
2011
Studies of methods and materials for the control of the leafhopper empoasca fabae as a bean pest
DeLong, Dwight M.
,
1940
Biofísica para ciências da saúde
Gomes, Lígia Rebelo
,
2012
Rudimentos de archeologia
Proença Júnior, Francisco Tavares
,
1978
French-frying quality of potatoes as influenced by cooking methods, storage conditions, and specific gravity of tubers
Robert, S.
,
1956
See more
Add to my list
Search title on
Share this record
Desenvolvimento e meio ambiente
Type
MON
Creator
Barbieri, José Carlos
Publisher
Vozes
Identifier
URN:ISBN:85-326-1819-7
Title
Desenvolvimento e meio ambiente
Subject
Meio ambiente
Date
2000
Language
por
Comments
×
My list
My List
Livro branco do sector empresarial do Estado
Portugal, Grupo de Trabalho Interministerial para a Análise e Avaliação da Situação e das Perspectivas de Evolução do Sector Empresarial do Estado
1998
Results of tomato variety tests in the great plains region
Babb, M.F.
1939
Representações sociais sobre o álcool em estudantes do Ensino Superior
Cabral, Lídia do Rosário
A negociação
Jesuino, Jorge Correia
,
1998
As melhores fotografias
Bendavid-Val, Leah
,
[199-?]
Avaliação em educação pré-escolar
Portugal, Gabriela
,
2011
Studies of methods and materials for the control of the leafhopper empoasca fabae as a bean pest
DeLong, Dwight M.
,
1940
Biofísica para ciências da saúde
Gomes, Lígia Rebelo
,
2012
Rudimentos de archeologia
Proença Júnior, Francisco Tavares
,
1978
French-frying quality of potatoes as influenced by cooking methods, storage conditions, and specific gravity of tubers
Robert, S.
,
1956
See more
Add to my list
×
Warning!
It's not possible to add more records to your personal list
Javascript do bootstrap