Simple search
|
Advanced search
|
Archives
See original record
Data source
Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
My List
Validação do processo de gestão de segurança alimentar na unidade fabril Avipronto Produtos Alimentares, S.A. (Centro)
Geada, Telma Raquel Barrela
2009
Pesquisa de giardia lamblia em humanos e bovinos na região de Bragança
Oliveira, Daniel
As potencialidades do livro adaptado e da canção no sistema de símbolos Pictográficos em crianças com NEE
Ramalhete, Eunice Jacqueline Agostinho
2019
FITEI
Porto, Carlos
,
1997
See more
Add to my list
Search title on
Share this record
Validation of ground-and-formed beef jerky processes using commercial lactic acid bacteria starter cultures as pathogen surrogates
Type
ANA
Creator
Borowski,, Alena G.
Title
Validation of ground-and-formed beef jerky processes using commercial lactic acid bacteria starter cultures as pathogen surrogates
Contributor
Ingham, Steven C.
Ingham, Barbara H.
Relation
Journal of food protection
Date
2009
Description
Contém referências bibliográficas
Language
eng
Comments
×
My list
My List
Validação do processo de gestão de segurança alimentar na unidade fabril Avipronto Produtos Alimentares, S.A. (Centro)
Geada, Telma Raquel Barrela
2009
Pesquisa de giardia lamblia em humanos e bovinos na região de Bragança
Oliveira, Daniel
As potencialidades do livro adaptado e da canção no sistema de símbolos Pictográficos em crianças com NEE
Ramalhete, Eunice Jacqueline Agostinho
2019
FITEI
Porto, Carlos
,
1997
See more
Add to my list
×
Warning!
It's not possible to add more records to your personal list
Javascript do bootstrap