Simple search
|
Advanced search
|
Archives
See original record
Data source
Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
My List
Sobre o balanço funcional e o equilíbrio financeiro
Santos, Ana Isabel
1977
O contributo da identidade visual corporativa para a eficácia da comunicação
Santos, Ana Catarina Figueira
2013
O aborto
Willke, Barbara
1976
Casa Agrícola do Cabeço do Carvão
Santos, Ana Patrícia Dias dos
,
2017
See more
Add to my list
Search title on
Share this record
Validation of ground-and-formed beef jerky processes using commercial lactic acid bacteria starter cultures as pathogen surrogates
Type
ANA
Creator
Borowski,, Alena G.
Title
Validation of ground-and-formed beef jerky processes using commercial lactic acid bacteria starter cultures as pathogen surrogates
Contributor
Ingham, Steven C.
Ingham, Barbara H.
Relation
Journal of food protection
Date
2009
Description
Contém referências bibliográficas
Language
eng
Comments
×
My list
My List
Sobre o balanço funcional e o equilíbrio financeiro
Santos, Ana Isabel
1977
O contributo da identidade visual corporativa para a eficácia da comunicação
Santos, Ana Catarina Figueira
2013
O aborto
Willke, Barbara
1976
Casa Agrícola do Cabeço do Carvão
Santos, Ana Patrícia Dias dos
,
2017
See more
Add to my list
×
Warning!
It's not possible to add more records to your personal list
Javascript do bootstrap