Main page
  • Simple search
  • |
  • Advanced search
  • |
  • Archives
Data source

Thumbnail

My List
Email Download

Prevalence and characterization of Salmonella serovars isolated from oysters served raw in restaurants
Brillhart, Crystal D. 2011
Remove
Ein deutsches requiem
Brahms, Johannes 1980
Remove
Ciências da terra e da vida
Portugal, Ministério da Educação 1991
Remove
A aplicação do direito na jurisdição do trabalho
Silva, José Maria Rodrigues da , 1991
Remove
Les répulsifs chimiques en apiculture
Bekaert, A. , 1980
Remove
Complexidade psicossocial em cuidados paliativos
Abdulremane, Soraia Cristina Ferreira , 2022
Remove
Viandes
Comunidade Europeia, Comissão , 1997
Remove
Fibrosity index as an estimate of forage digestibility
Winter, Karl A. , 1987
Remove
Programa de ciências físico-químicas
Portugal, Ministério da Educação , 1995
Remove
Materiais de base biológica com resíduos orgânicos para extrusão 3D : cascas de ovos, areia de conchas e grãos de café com alginato de sódio
Forman, Gabriela Santos , 2022
Remove
See more
Add to my list

Search results

2 records were found.

Da acção do enfermeiro nas situações agudas de urgência

Urgência
Creator(s): Carvalho, Irene Pinto de
Data source: Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
See details of Da acção do enfermeiro nas situações agudas de urgência (KOHA-IPCB:50408) More information
See original record of Da acção do enfermeiro nas situações agudas de urgência (KOHA-IPCB:50408) Original record
Add record KOHA-IPCB:50408 to my list Add to my list

Cuidados de enfermagem nos doentes com poliomielite

Ava 070105
Creator(s): Carvalho, Irene Pinto de
Data source: Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
See details of Cuidados de enfermagem nos doentes com poliomielite (KOHA-IPCB:50274) More information
See original record of Cuidados de enfermagem nos doentes com poliomielite (KOHA-IPCB:50274) Original record
Add record KOHA-IPCB:50274 to my list Add to my list

Contacts

  • Av. Pedro Álvares Cabral, nº 12 6000-084 Castelo Branco
  • (+351) 272 339 600
  • (+351) 910 511 535 (Vodafone)
  • (+351) 965 956 971 (Meo)
  • (+351) 937 301 074 (Nos)
  • (+351) 272 339 601
  • ipcb@ipcb.pt

Useful links

  • Arquivo
  • Cartão de Estudante
  • Consórcio Erasmus Centro
  • Marcas Gráficas
  • Notas Informativas
  • Redepro
  • Webmail
  • Serviços online
  • Contacte-nos
Keep Logo
PortugueseEnglish

My list

My List
Email Download

Prevalence and characterization of Salmonella serovars isolated from oysters served raw in restaurants
Brillhart, Crystal D. 2011
Remove
Ein deutsches requiem
Brahms, Johannes 1980
Remove
Ciências da terra e da vida
Portugal, Ministério da Educação 1991
Remove
A aplicação do direito na jurisdição do trabalho
Silva, José Maria Rodrigues da , 1991
Remove
Les répulsifs chimiques en apiculture
Bekaert, A. , 1980
Remove
Complexidade psicossocial em cuidados paliativos
Abdulremane, Soraia Cristina Ferreira , 2022
Remove
Viandes
Comunidade Europeia, Comissão , 1997
Remove
Fibrosity index as an estimate of forage digestibility
Winter, Karl A. , 1987
Remove
Programa de ciências físico-químicas
Portugal, Ministério da Educação , 1995
Remove
Materiais de base biológica com resíduos orgânicos para extrusão 3D : cascas de ovos, areia de conchas e grãos de café com alginato de sódio
Forman, Gabriela Santos , 2022
Remove
See more
Add to my list

Warning!

It's not possible to add more records to your personal list