Simple search
|
Advanced search
|
Archives
See original record
Data source
Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
My List
A fiscalização dos preços de transferência das operações internacionais
Faria, Maria Teresa Veiga de
1970
Advanced management accounting
Kaplan, Robert S.
1998
Add to my list
Search title on
Share this record
Introduction a la biochimie et a la technologie des aliments
Type
MON
Creator
Cheftel, Jean-Claude
Publisher
Technique et Documentation-Lavoisier
Title
Introduction a la biochimie et a la technologie des aliments
Contributor
Cheftel, Henri
Subject
Processamento e conservaçäo dos alimentos
Análise
Date
1990
Description
Vol. 1 : Pierre Desnelle, pref. - 381 p. - ISBN 2-85206-578-9
Vol. 2 : Pierre Besançon. - 420 p. - ISBN 2-85206-579-7
Language
fre
Comments
×
My list
My List
A fiscalização dos preços de transferência das operações internacionais
Faria, Maria Teresa Veiga de
1970
Advanced management accounting
Kaplan, Robert S.
1998
Add to my list
×
Warning!
It's not possible to add more records to your personal list
Javascript do bootstrap