Main page
  • Simple search
  • |
  • Advanced search
  • |
  • Archives
Data source

Thumbnail

My List
Email Download

Sensory and chemical modifications of wine brandy aged with chestnut and oak wood
Caldeira, I. 2009
Remove
Sistema de normalização contabilística explicado
Rodrigues, João 2011
Remove
Add to my list

Search results

2 records were found.

Caracterização genotípica de uma estirpe endémica de Acinetobacter Baumannil

Estirpes bacterianas
Creator(s): Corujo Fontes, Sérgio José
Data source: Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
See details of Caracterização genotípica de uma estirpe endémica de Acinetobacter Baumannil (KOHA-IPCB:44840) More information
See original record of Caracterização genotípica de uma estirpe endémica de Acinetobacter Baumannil (KOHA-IPCB:44840) Original record
Add record KOHA-IPCB:44840 to my list Add to my list

Triaje hospitalario

Triagem
Creator(s): Corujo Fontes, Sérgio José
Data source: Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
See details of Triaje hospitalario (KOHA-IPCB:54532) More information
See original record of Triaje hospitalario (KOHA-IPCB:54532) Original record
Add record KOHA-IPCB:54532 to my list Add to my list

Contacts

  • Av. Pedro Álvares Cabral, nº 12 6000-084 Castelo Branco
  • (+351) 272 339 600
  • (+351) 910 511 535 (Vodafone)
  • (+351) 965 956 971 (Meo)
  • (+351) 937 301 074 (Nos)
  • (+351) 272 339 601
  • ipcb@ipcb.pt

Useful links

  • Arquivo
  • Cartão de Estudante
  • Consórcio Erasmus Centro
  • Marcas Gráficas
  • Notas Informativas
  • Redepro
  • Webmail
  • Serviços online
  • Contacte-nos
Keep Logo
PortugueseEnglish

My list

My List
Email Download

Sensory and chemical modifications of wine brandy aged with chestnut and oak wood
Caldeira, I. 2009
Remove
Sistema de normalização contabilística explicado
Rodrigues, João 2011
Remove
Add to my list

Warning!

It's not possible to add more records to your personal list