Main page
  • Simple search
  • |
  • Advanced search
  • |
  • Archives
Type

Data source

Date

Thumbnail

My List
Email Download

Oil content of three olive cultivars (Olea europaea L.) in Beira Baixa (Portugal)
Peres, M.F. 2022
Remove
α-Linolenic acid-rich diet influences microbiota composition and villus morphology of the mouse small intestine
Reinhardt, Christoph 2020
Remove
Guia de referenciação dos parâmetros de qualidade do leite destinado ao fabrico do queijo Serra da Estrela com DOP
Rodrigues, A.M. 2022
Remove
Add to my list

Search results

2 records were found.

Acompanhamento de novas cultivares de cerejeiras (Prunus avium L.) no campo experimental de Alcongosta - Serra da Gardunha

Bibliografia : f. 50
Creator(s): Cruz, Lúcia Maria Nunes da
Dates: 1993-01-01/1993-01-01
Data source: Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
See details of Acompanhamento de novas cultivares de cerejeiras (Prunus avium L.) no campo experimental de Alcongosta - Serra da Gardunha (KOHA-IPCB:12176) More information
See original record of Acompanhamento de novas cultivares de cerejeiras (Prunus avium L.) no campo experimental de Alcongosta - Serra da Gardunha (KOHA-IPCB:12176) Original record
Add record KOHA-IPCB:12176 to my list Add to my list

Acompanhamento de novas cultivares de cerejeira (Prunus avium L.) no Campo Experimental de Alcongosta : Serra da Gardunha

Relatório do Trabalho de Fim de Curso de Produção Agrícola.
Creator(s): Cruz, Lúcia Maria Nunes da
Dates: 1993-01-01/1993-01-01
Data source: ESA IPCB
See details of Acompanhamento de novas cultivares de cerejeira (Prunus avium L.) no Campo Experimental de Alcongosta : Serra da Gardunha (oai:minerva.ipcb.pt:123456789/2164) More information
See original record of Acompanhamento de novas cultivares de cerejeira (Prunus avium L.) no Campo Experimental de Alcongosta : Serra da Gardunha (oai:minerva.ipcb.pt:123456789/2164) Original record
Add record oai:minerva.ipcb.pt:123456789/2164 to my list Add to my list

Contacts

  • Av. Pedro Álvares Cabral, nº 12 6000-084 Castelo Branco
  • (+351) 272 339 600
  • (+351) 910 511 535 (Vodafone)
  • (+351) 965 956 971 (Meo)
  • (+351) 937 301 074 (Nos)
  • (+351) 272 339 601
  • ipcb@ipcb.pt

Useful links

  • Arquivo
  • Cartão de Estudante
  • Consórcio Erasmus Centro
  • Marcas Gráficas
  • Notas Informativas
  • Redepro
  • Webmail
  • Serviços online
  • Contacte-nos
Keep Logo
PortugueseEnglish

My list

My List
Email Download

Oil content of three olive cultivars (Olea europaea L.) in Beira Baixa (Portugal)
Peres, M.F. 2022
Remove
α-Linolenic acid-rich diet influences microbiota composition and villus morphology of the mouse small intestine
Reinhardt, Christoph 2020
Remove
Guia de referenciação dos parâmetros de qualidade do leite destinado ao fabrico do queijo Serra da Estrela com DOP
Rodrigues, A.M. 2022
Remove
Add to my list

Warning!

It's not possible to add more records to your personal list