Main page
  • Simple search
  • |
  • Advanced search
  • |
  • Archives
Data source

Thumbnail

My List
Email Download

Evaluation of two thermal processing processing schedules al low relative humidity for elimination of Escherichia coli O157:H7 and Salmonella serovars in chopped and formed beef jerky
2009
Remove
Diálogo
Portugal, Ministério da Ciência e da Tecnologia [198-?]-
Remove
Hidroginástica
Alves, Célia 2008
Remove
Contribuiçäo para o estudo do parasitismo em ovinos na regiäo de Castelo Branco
André, Elsa Isabel Antunes , 1998
Remove
Análisis combinatório
Rodrigues, F. Peres , 1989
Remove
Envelhecer em meio rural
Bento, Joana Patricia Monsanto , 2017
Remove
As aventuras do menino Nicolau
Goscinny, René , 1991
Remove
Idade genero e bem-estar subjectivo nos adolescentes
Silva, António Borges da , 2010
Remove
Synergistic effects of ethanol and UV radiation to reduce levels of selected foodborne pathogenic bacteria
Ha,, Ji-Hyoung , 2010
Remove
Factors affecting calf crop
Fields, Michael J. , 2002
Remove
See more
Add to my list

Search results

2 records were found.

O hospital de D. Estefânea

E.R. 303
Creator(s): Hospitais Portugeses
Data source: Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
See details of O hospital de D. Estefânea (KOHA-IPCB:51060) More information
See original record of O hospital de D. Estefânea (KOHA-IPCB:51060) Original record
Add record KOHA-IPCB:51060 to my list Add to my list

O nascimento da BCG

YE 0011
Creator(s): Hospitais Portugeses
Data source: Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
See details of O nascimento da BCG (KOHA-IPCB:51163) More information
See original record of O nascimento da BCG (KOHA-IPCB:51163) Original record
Add record KOHA-IPCB:51163 to my list Add to my list

Contacts

  • Av. Pedro Álvares Cabral, nº 12 6000-084 Castelo Branco
  • (+351) 272 339 600
  • (+351) 910 511 535 (Vodafone)
  • (+351) 965 956 971 (Meo)
  • (+351) 937 301 074 (Nos)
  • (+351) 272 339 601
  • ipcb@ipcb.pt

Useful links

  • Arquivo
  • Cartão de Estudante
  • Consórcio Erasmus Centro
  • Marcas Gráficas
  • Notas Informativas
  • Redepro
  • Webmail
  • Serviços online
  • Contacte-nos
Keep Logo
PortugueseEnglish

My list

My List
Email Download

Evaluation of two thermal processing processing schedules al low relative humidity for elimination of Escherichia coli O157:H7 and Salmonella serovars in chopped and formed beef jerky
2009
Remove
Diálogo
Portugal, Ministério da Ciência e da Tecnologia [198-?]-
Remove
Hidroginástica
Alves, Célia 2008
Remove
Contribuiçäo para o estudo do parasitismo em ovinos na regiäo de Castelo Branco
André, Elsa Isabel Antunes , 1998
Remove
Análisis combinatório
Rodrigues, F. Peres , 1989
Remove
Envelhecer em meio rural
Bento, Joana Patricia Monsanto , 2017
Remove
As aventuras do menino Nicolau
Goscinny, René , 1991
Remove
Idade genero e bem-estar subjectivo nos adolescentes
Silva, António Borges da , 2010
Remove
Synergistic effects of ethanol and UV radiation to reduce levels of selected foodborne pathogenic bacteria
Ha,, Ji-Hyoung , 2010
Remove
Factors affecting calf crop
Fields, Michael J. , 2002
Remove
See more
Add to my list

Warning!

It's not possible to add more records to your personal list