Simple search
|
Advanced search
|
Archives
See original record
Data source
Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
My List
Exigências e limites da orientação escolar e profissional
Planchard, Émile
1971
Controle qualitativo do leite e do iogurte numa instalaçäo fabril (Danone)
Vaz, Maria Salomé Marques do Espírito Santo Henriques
1994
Sport tourism
Standeven, Joy
cop. 1999
Saber português hoje
Oliveira, Luísa
,
2006
Windows into science classrooms
,
1990
O ensino da psicologia e das ciências da educação em Lovaina
Raposo, Nicolau de Almeida Vasconcelos
,
1974
See more
Add to my list
Search title on
Share this record
Effects of salt, sodium pyrophosphate, and sodium lactate on the probability of growth of Escherichia coli O157:H7 in ground beef
Type
ANA
Creator
Hwang, Cheng-An
Title
Effects of salt, sodium pyrophosphate, and sodium lactate on the probability of growth of Escherichia coli O157:H7 in ground beef
Contributor
Juneja, Vijay
Relation
Journal of food protection
Date
2011
Description
Contém referências bibliográficas
Language
eng
Comments
×
My list
My List
Exigências e limites da orientação escolar e profissional
Planchard, Émile
1971
Controle qualitativo do leite e do iogurte numa instalaçäo fabril (Danone)
Vaz, Maria Salomé Marques do Espírito Santo Henriques
1994
Sport tourism
Standeven, Joy
cop. 1999
Saber português hoje
Oliveira, Luísa
,
2006
Windows into science classrooms
,
1990
O ensino da psicologia e das ciências da educação em Lovaina
Raposo, Nicolau de Almeida Vasconcelos
,
1974
See more
Add to my list
×
Warning!
It's not possible to add more records to your personal list
Javascript do bootstrap