Main page
  • Simple search
  • |
  • Advanced search
  • |
  • Archives
Data source

Date

Thumbnail

My List
Email Download

Promoção da atividade física numa instituição de ensino superior
2020
Remove
Global development finance
Sá, António Lopes de cop. 1999
Remove
A soja
Castilho, Artur 1945
Remove
Manual de utilizaçäo
Abrantes, Vitor , [199-?]
Remove
Anatomia e fisiologia do sistema nervoso
Guyton, Arthur C. , 1977
Remove
Técnicas culturais e qualidade da produção na "Mondial Gala"
Veiga, Carlos Manuel Fonseca , 2000
Remove
Cuidados paliativos en enfermedades no oncológicas
Gisbert Aguilar, A. ,
Remove
The influence of pregnancy on PGF 2x secretion in cattle
Portugal, Junta Nacional de Investigaçäo Científica e Tecnológica , 1984
Remove
Contributo para a caracterização do queijo de cabra Pinhal
Salavessa, João José Sotto Maior , 2000
Remove
Curso superior de gestão de empresas
Aubert-Krier, Jane , imp. 1986
Remove
See more
Add to my list

Search results

2 records were found.

Transfer of Escherichia coli O157:H7 to Romaine lettuce due to contact water from melting ice

Contém referências bibliográficas
Creator(s): Kim, Jin Kyung
Dates: 2008-01-01/2008-01-01
Data source: Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
See details of Transfer of Escherichia coli O157:H7 to Romaine lettuce due to contact water from melting ice (KOHA-IPCB:445) More information
See original record of Transfer of Escherichia coli O157:H7 to Romaine lettuce due to contact water from melting ice (KOHA-IPCB:445) Original record
Add record KOHA-IPCB:445 to my list Add to my list

Surrogate selection for Escherichia coli O157-H7 based on cryotolerance and attachement to romaine lettuce

Contém referências bibliográficas
Creator(s): Kim,, Jin Kyung
Dates: 2009-01-01/2009-01-01
Data source: Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
See details of Surrogate selection for Escherichia coli O157-H7 based on cryotolerance and attachement to romaine lettuce (KOHA-IPCB:970) More information
See original record of Surrogate selection for Escherichia coli O157-H7 based on cryotolerance and attachement to romaine lettuce (KOHA-IPCB:970) Original record
Add record KOHA-IPCB:970 to my list Add to my list

Contacts

  • Av. Pedro Álvares Cabral, nº 12 6000-084 Castelo Branco
  • (+351) 272 339 600
  • (+351) 910 511 535 (Vodafone)
  • (+351) 965 956 971 (Meo)
  • (+351) 937 301 074 (Nos)
  • (+351) 272 339 601
  • ipcb@ipcb.pt

Useful links

  • Arquivo
  • Cartão de Estudante
  • Consórcio Erasmus Centro
  • Marcas Gráficas
  • Notas Informativas
  • Redepro
  • Webmail
  • Serviços online
  • Contacte-nos
Keep Logo
PortugueseEnglish

My list

My List
Email Download

Promoção da atividade física numa instituição de ensino superior
2020
Remove
Global development finance
Sá, António Lopes de cop. 1999
Remove
A soja
Castilho, Artur 1945
Remove
Manual de utilizaçäo
Abrantes, Vitor , [199-?]
Remove
Anatomia e fisiologia do sistema nervoso
Guyton, Arthur C. , 1977
Remove
Técnicas culturais e qualidade da produção na "Mondial Gala"
Veiga, Carlos Manuel Fonseca , 2000
Remove
Cuidados paliativos en enfermedades no oncológicas
Gisbert Aguilar, A. ,
Remove
The influence of pregnancy on PGF 2x secretion in cattle
Portugal, Junta Nacional de Investigaçäo Científica e Tecnológica , 1984
Remove
Contributo para a caracterização do queijo de cabra Pinhal
Salavessa, João José Sotto Maior , 2000
Remove
Curso superior de gestão de empresas
Aubert-Krier, Jane , imp. 1986
Remove
See more
Add to my list

Warning!

It's not possible to add more records to your personal list