Main page
  • Simple search
  • |
  • Advanced search
  • |
  • Archives
Type

Data source

Date

Thumbnail

My List
Email Download

Mexican textiles spirit and style
Takahashi, Masako 2003
Remove
LEVINSCHI
Levinschi, Alina 2021
Remove
Adaptação de um espaço para infantário em Vila Velha de Ródão
Pedro, Daniela Martins 2021
Remove
Methods of environmental impact assessment
, 2001
Remove
See more
Add to my list

Search results

4 records were found.

A actividade revolucionária no Portugal contemporâneo

Creator(s): Mata, Maria Eugénia
Dates: 1963-01-01/1963-01-01
Data source: Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
See details of A actividade revolucionária no Portugal contemporâneo (KOHA-IPCB:99201) More information
See original record of A actividade revolucionária no Portugal contemporâneo (KOHA-IPCB:99201) Original record
Add record KOHA-IPCB:99201 to my list Add to my list

Cuaderno de practicas

Bibliografia : f. 94
Creator(s): Mata, Maria Eugénia Silva da
Dates: [197-?]
Data source: Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
See details of Cuaderno de practicas (KOHA-IPCB:9421) More information
See original record of Cuaderno de practicas (KOHA-IPCB:9421) Original record
Add record KOHA-IPCB:9421 to my list Add to my list

Contribuiçäo para o estudo do queijo de Castelo Branco

Bibliografia : f. 94
Creator(s): Mata, Maria Eugénia Silva da
Dates: 1994-01-01/1994-01-01
Data source: Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
See details of Contribuiçäo para o estudo do queijo de Castelo Branco (KOHA-IPCB:11576) More information
See original record of Contribuiçäo para o estudo do queijo de Castelo Branco (KOHA-IPCB:11576) Original record
Add record KOHA-IPCB:11576 to my list Add to my list

Contribuição para o estudo do queijo de Castelo Branco : (estudo comparativo da salga a seco e salmoura)

Disponível na Biblioteca da ESACB na cota C30-14326TFCPAN.
Creator(s): Mata, Maria Eugénia Silva da
Dates: 1994-01-01/1994-01-01
Data source: ESA IPCB
See details of Contribuição para o estudo do queijo de Castelo Branco : (estudo comparativo da salga a seco e salmoura) (oai:minerva.ipcb.pt:123456789/1492) More information
See original record of Contribuição para o estudo do queijo de Castelo Branco : (estudo comparativo da salga a seco e salmoura) (oai:minerva.ipcb.pt:123456789/1492) Original record
Add record oai:minerva.ipcb.pt:123456789/1492 to my list Add to my list

Contacts

  • Av. Pedro Álvares Cabral, nº 12 6000-084 Castelo Branco
  • (+351) 272 339 600
  • (+351) 910 511 535 (Vodafone)
  • (+351) 965 956 971 (Meo)
  • (+351) 937 301 074 (Nos)
  • (+351) 272 339 601
  • ipcb@ipcb.pt

Useful links

  • Arquivo
  • Cartão de Estudante
  • Consórcio Erasmus Centro
  • Marcas Gráficas
  • Notas Informativas
  • Redepro
  • Webmail
  • Serviços online
  • Contacte-nos
Keep Logo
PortugueseEnglish

My list

My List
Email Download

Mexican textiles spirit and style
Takahashi, Masako 2003
Remove
LEVINSCHI
Levinschi, Alina 2021
Remove
Adaptação de um espaço para infantário em Vila Velha de Ródão
Pedro, Daniela Martins 2021
Remove
Methods of environmental impact assessment
, 2001
Remove
See more
Add to my list

Warning!

It's not possible to add more records to your personal list