Main page
  • Simple search
  • |
  • Advanced search
  • |
  • Archives
Data source

Date

Thumbnail

My List
Email Download

Active food packaging
1995
Remove
Estudo das alterações físico-químicas do chouriço embalado em diferentes condições
Baptista, Teresa de Fátima Brida 2004
Remove
Validação do processo de gestão de segurança alimentar na unidade fabril Avipronto Produtos Alimentares, S.A. (Centro)
Geada, Telma Raquel Barrela 2009
Remove
The United Kingdom
Magalhães, M. M. Calvet de , 1998
Remove
Bergerie moderne
Moreau, Victor , cop. 1985
Remove
Murtinheira (Figueira da Foz)
Portugal, Serviço Cartográfico do Exército , 1979
Remove
Certificação ambiental de empresa : Indústrias de Carnes Nobre, S.A.
Marques, Sónia Raquel dos Santos , 2006
Remove
A escola e o professor na promoção da saúde sexual
Ventura, Fernando ,
Remove
Grande dicionário português francês
Azevedo, Domingos de , 1998
Remove
Verdi em Portugal 1843= 1843-2001
Portugal, Ministério da Cultura , 2001
Remove
See more
Add to my list

Search results

2 records were found.

Laparoscopy for insemination, embryo transfer recovery in ewes

Genética e melhoramento animal
Creator(s): McKelvey, W.A.C.
Data source: Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
See details of Laparoscopy for insemination, embryo transfer recovery in ewes (KOHA-IPCB:2684) More information
See original record of Laparoscopy for insemination, embryo transfer recovery in ewes (KOHA-IPCB:2684) Original record
Add record KOHA-IPCB:2684 to my list Add to my list

A simplified technique for the transfer of ovine embryos by laparoscopy

Doenças de animais
Creator(s): McKelvey, W.A.C.
Dates: 1985-01-01/1985-01-01
Data source: Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
See details of A simplified technique for the transfer of ovine embryos by laparoscopy (KOHA-IPCB:17903) More information
See original record of A simplified technique for the transfer of ovine embryos by laparoscopy (KOHA-IPCB:17903) Original record
Add record KOHA-IPCB:17903 to my list Add to my list

Contacts

  • Av. Pedro Álvares Cabral, nº 12 6000-084 Castelo Branco
  • (+351) 272 339 600
  • (+351) 910 511 535 (Vodafone)
  • (+351) 965 956 971 (Meo)
  • (+351) 937 301 074 (Nos)
  • (+351) 272 339 601
  • ipcb@ipcb.pt

Useful links

  • Arquivo
  • Cartão de Estudante
  • Consórcio Erasmus Centro
  • Marcas Gráficas
  • Notas Informativas
  • Redepro
  • Webmail
  • Serviços online
  • Contacte-nos
Keep Logo
PortugueseEnglish

My list

My List
Email Download

Active food packaging
1995
Remove
Estudo das alterações físico-químicas do chouriço embalado em diferentes condições
Baptista, Teresa de Fátima Brida 2004
Remove
Validação do processo de gestão de segurança alimentar na unidade fabril Avipronto Produtos Alimentares, S.A. (Centro)
Geada, Telma Raquel Barrela 2009
Remove
The United Kingdom
Magalhães, M. M. Calvet de , 1998
Remove
Bergerie moderne
Moreau, Victor , cop. 1985
Remove
Murtinheira (Figueira da Foz)
Portugal, Serviço Cartográfico do Exército , 1979
Remove
Certificação ambiental de empresa : Indústrias de Carnes Nobre, S.A.
Marques, Sónia Raquel dos Santos , 2006
Remove
A escola e o professor na promoção da saúde sexual
Ventura, Fernando ,
Remove
Grande dicionário português francês
Azevedo, Domingos de , 1998
Remove
Verdi em Portugal 1843= 1843-2001
Portugal, Ministério da Cultura , 2001
Remove
See more
Add to my list

Warning!

It's not possible to add more records to your personal list