Main page
  • Simple search
  • |
  • Advanced search
  • |
  • Archives
Type

Data source

Date

Thumbnail

My List
Email Download

Fruit recognition and classification based on SVM method for production prediction of peaches – Preliminary study
Simões, M.P. 2020
Remove
Efeito das condições de conservação na análise sensorial dos pêssegos da cv. Sweet Henry
Simões, M.P. 2022
Remove
Avaliação do impacte de fogos florestais nos recursos hídricos subterrâneos. 2.º Relatório de Execução Material.
Paralta, Eduardo 2007
Remove
A multiple criteria group decision-making approach for the assessment of small and medium-sized enterprise competitiveness
Farinha, Luís , 2019
Remove
Weed management in vineyards, olive groves and orchards
Luz, J.P. , 2017
Remove
Da relação entre os processos de análise e interpretação textual e o desempenho na resolução de problemas matemáticos: o caso de alunos do 1.º Ciclo do Ensino Básico
Miguel, Nádia Filipa Marques , 2020-02-12
Remove
Understanding the foundations of global competitive advantage of nations
Fernandes, António , 2018
Remove
Beira Baixa’s blood pressure program, orthostatic hypotension: county of Proença-a-Nova
Pereira, Alexandre , 2019
Remove
App para uma mobilidade urbana mais inclusiva: um protótipo em desenvolvimento
Ribeiro, Fernando Reinaldo , 2019
Remove
See more
Add to my list

Search results

4 records were found.

Indicadores sociais

Descrição baseada em: (2004)
Creator(s): Rocha, Patrícia
Dates: 1999-01-01/1999-01-01
Data source: Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
See details of Indicadores sociais (KOHA-IPCB:46521) More information
See original record of Indicadores sociais (KOHA-IPCB:46521) Original record
Add record KOHA-IPCB:46521 to my list Add to my list

Baixa estatura na adolescência

Irregular
Creator(s): Rocha, Patrícia
Data source: Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
See details of Baixa estatura na adolescência (KOHA-IPCB:56213) More information
See original record of Baixa estatura na adolescência (KOHA-IPCB:56213) Original record
Add record KOHA-IPCB:56213 to my list Add to my list

Determinação do valor nutricional da carne de porco preto alentejano e porco branco e sua inclusão na alimentação humana

Documentação e informação
Creator(s): Rocha, Patrícia de Sousa
Dates: 2016-01-01/2016-01-01
Data source: Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
See details of Determinação do valor nutricional da carne de porco preto alentejano e porco branco e sua inclusão na alimentação humana (KOHA-IPCB:29176) More information
See original record of Determinação do valor nutricional da carne de porco preto alentejano e porco branco e sua inclusão na alimentação humana (KOHA-IPCB:29176) Original record
Add record KOHA-IPCB:29176 to my list Add to my list

Determinação do valor nutricional da carne de porco preto alentejano e porco branco e sua inclusão na alimentação humana

Disponível na Biblioteca da ESACB na cota C30-28804TFCNHQA.
Creator(s): Rocha, Patrícia de Sousa
Dates: 2016-01-01/2016-01-01
Data source: ESA IPCB
See details of Determinação do valor nutricional da carne de porco preto alentejano e porco branco e sua inclusão na alimentação humana (oai:minerva.ipcb.pt:123456789/3056) More information
See original record of Determinação do valor nutricional da carne de porco preto alentejano e porco branco e sua inclusão na alimentação humana (oai:minerva.ipcb.pt:123456789/3056) Original record
Add record oai:minerva.ipcb.pt:123456789/3056 to my list Add to my list

Contacts

  • Av. Pedro Álvares Cabral, nº 12 6000-084 Castelo Branco
  • (+351) 272 339 600
  • (+351) 910 511 535 (Vodafone)
  • (+351) 965 956 971 (Meo)
  • (+351) 937 301 074 (Nos)
  • (+351) 272 339 601
  • ipcb@ipcb.pt

Useful links

  • Arquivo
  • Cartão de Estudante
  • Consórcio Erasmus Centro
  • Marcas Gráficas
  • Notas Informativas
  • Redepro
  • Webmail
  • Serviços online
  • Contacte-nos
Keep Logo
PortugueseEnglish

My list

My List
Email Download

Fruit recognition and classification based on SVM method for production prediction of peaches – Preliminary study
Simões, M.P. 2020
Remove
Efeito das condições de conservação na análise sensorial dos pêssegos da cv. Sweet Henry
Simões, M.P. 2022
Remove
Avaliação do impacte de fogos florestais nos recursos hídricos subterrâneos. 2.º Relatório de Execução Material.
Paralta, Eduardo 2007
Remove
A multiple criteria group decision-making approach for the assessment of small and medium-sized enterprise competitiveness
Farinha, Luís , 2019
Remove
Weed management in vineyards, olive groves and orchards
Luz, J.P. , 2017
Remove
Da relação entre os processos de análise e interpretação textual e o desempenho na resolução de problemas matemáticos: o caso de alunos do 1.º Ciclo do Ensino Básico
Miguel, Nádia Filipa Marques , 2020-02-12
Remove
Understanding the foundations of global competitive advantage of nations
Fernandes, António , 2018
Remove
Beira Baixa’s blood pressure program, orthostatic hypotension: county of Proença-a-Nova
Pereira, Alexandre , 2019
Remove
App para uma mobilidade urbana mais inclusiva: um protótipo em desenvolvimento
Ribeiro, Fernando Reinaldo , 2019
Remove
See more
Add to my list

Warning!

It's not possible to add more records to your personal list