Simple search
|
Advanced search
|
Archives
See original record
Data source
Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
My List
Posição dos professores face à implementação dos novos currículos do ensino secundário
Gonçalves, José Manuel Lopes
1997
Direito da União Europeia
Quadros, Fausto de
2004
Add to my list
Search title on
Share this record
Average NaCI concentration in cheese for different volume ratios of brine and solid during salting
Type
ANA
Creator
Zorrilla, Susana E.
Title
Average NaCI concentration in cheese for different volume ratios of brine and solid during salting
Contributor
Rubiolo, Amelia C.
Subject
Processamento e conservação dos alimentos
Queijo
Date
1991
Language
eng
Comments
×
My list
My List
Posição dos professores face à implementação dos novos currículos do ensino secundário
Gonçalves, José Manuel Lopes
1997
Direito da União Europeia
Quadros, Fausto de
2004
Add to my list
×
Warning!
It's not possible to add more records to your personal list
Javascript do bootstrap