Simple search
|
Advanced search
|
Archives
See original record
Data source
Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
My List
Caracterização química e nutricional de “Azeites de Montanha”
Lourenço, Catarina
2019
Inactivation of Listeria monocytogenes, Escherichia coli O157:H7, and Salmonella typhimurium with compounds available in households
Baldassari, Tommaso
2009
Add to my list
Search title on
Share this record
Condicionantes de projecto impostas pela exposição ambiental das estruturas de betão
Type
ANA
Creator
Duarte, João Carlos
Title
Condicionantes de projecto impostas pela exposição ambiental das estruturas de betão
Contributor
Pato, Jorge Santos
Relation
Betão
Date
2012
Language
por
Comments
×
My list
My List
Caracterização química e nutricional de “Azeites de Montanha”
Lourenço, Catarina
2019
Inactivation of Listeria monocytogenes, Escherichia coli O157:H7, and Salmonella typhimurium with compounds available in households
Baldassari, Tommaso
2009
Add to my list
×
Warning!
It's not possible to add more records to your personal list
Javascript do bootstrap