Simple search
|
Advanced search
|
Archives
See original record
Data source
Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
My List
Main lactic acid bacteria isolated during ripening of Casar de Cáceres cheese
Costa, Armindo José Laço
1993
Étude monographique des eucalyptus au Portugal
Goes, Ernesto da Silva Reis
1954
TEX
Rodrigues, Mariana Graça
2016
Entre nous
Dias, José Carlos Baltazar
,
1985 -
Matriz input-output e estimação do comércio inter-regional
Sargento, Ana Lúcia Marto
,
2002
Coração cérebro
Oliveira, Vitor Augusto Rocha de
,
2002
The patient-professional partnership in supportive care
Winton, Pippa
,
Corn production associated with liquid beef manure application methods
,
1991
Influência do estado de maturaçäo do fruto na qualidade do azeite
Fernandes, Sandra Mónica Faria
,
1999
Gladíolo para flor de corte
Gonçalves, Paula Alexandra Pires Trigo Pereira
,
1998
See more
Add to my list
Search title on
Share this record
Guia de mestrados 1996/97
Type
MON
Publisher
Universidade Técnica. I.S.A.
Title
Guia de mestrados 1996/97
Subject
Ensino
Ensino superior
Date
1996-1997
Language
por
Comments
×
My list
My List
Main lactic acid bacteria isolated during ripening of Casar de Cáceres cheese
Costa, Armindo José Laço
1993
Étude monographique des eucalyptus au Portugal
Goes, Ernesto da Silva Reis
1954
TEX
Rodrigues, Mariana Graça
2016
Entre nous
Dias, José Carlos Baltazar
,
1985 -
Matriz input-output e estimação do comércio inter-regional
Sargento, Ana Lúcia Marto
,
2002
Coração cérebro
Oliveira, Vitor Augusto Rocha de
,
2002
The patient-professional partnership in supportive care
Winton, Pippa
,
Corn production associated with liquid beef manure application methods
,
1991
Influência do estado de maturaçäo do fruto na qualidade do azeite
Fernandes, Sandra Mónica Faria
,
1999
Gladíolo para flor de corte
Gonçalves, Paula Alexandra Pires Trigo Pereira
,
1998
See more
Add to my list
×
Warning!
It's not possible to add more records to your personal list
Javascript do bootstrap