Simple search
|
Advanced search
|
Archives
See original record
Data source
Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
My List
Best management practices for irrigated agriculture and the environment
Best management practices for irrigated agriculture and the environment
1998
Algoso (Vimioso)
Portugal, Serviço Cartográfico do Exército
1950
Um «framework» para a gestão do conhecimento nas organizações
Oliveira, Mírian
1994
Geometria... ao canto da lareira
Ventura, Manuel Joaquim Sousa
,
1967
The physiology of plants under stress
Orcutt, David M.
,
2000
Fabricación fiable de embutidos
Frey, Werner
,
1995
A utilização de jogos didáticos para a promoção de motivação no ensino da Formação Musical
Dantas, Cristina Gonçalves
,
2023
See more
Add to my list
Search title on
Share this record
Flavores de los alimentos
Type
MON
Creator
Fisher, Carolyn
Publisher
Acribia
Identifier
URN:ISBN:8420009040
Title
Flavores de los alimentos
Contributor
Scott, Thomas R.
Subject
Composição dos alimentos
Alimento
Date
2000
Language
spa
Comments
×
My list
My List
Best management practices for irrigated agriculture and the environment
Best management practices for irrigated agriculture and the environment
1998
Algoso (Vimioso)
Portugal, Serviço Cartográfico do Exército
1950
Um «framework» para a gestão do conhecimento nas organizações
Oliveira, Mírian
1994
Geometria... ao canto da lareira
Ventura, Manuel Joaquim Sousa
,
1967
The physiology of plants under stress
Orcutt, David M.
,
2000
Fabricación fiable de embutidos
Frey, Werner
,
1995
A utilização de jogos didáticos para a promoção de motivação no ensino da Formação Musical
Dantas, Cristina Gonçalves
,
2023
See more
Add to my list
×
Warning!
It's not possible to add more records to your personal list
Javascript do bootstrap