Simple search
|
Advanced search
|
Archives
See original record
Data source
Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
My List
Introdução à gestão
Sousa, António de
1998
Gerir em complexidade
Zorrinho, Carlos
2003
Add to my list
Search title on
Share this record
El riesgo de HTA se asocia a la degradación de los aceites de fritura de la dieta
Type
ANA
Creator
Soriguer, F.
Title
El riesgo de HTA se asocia a la degradación de los aceites de fritura de la dieta
Subject
Dietas alimentares e doenças relacionadas com dietas alimentares
Azeite
Relation
XI Simposium Científico-Técnico - Expoliva 2003, Jaén, 14-16 de Mayo de 2003
Date
2003
Language
spa
Comments
×
My list
My List
Introdução à gestão
Sousa, António de
1998
Gerir em complexidade
Zorrinho, Carlos
2003
Add to my list
×
Warning!
It's not possible to add more records to your personal list
Javascript do bootstrap