Simple search
|
Advanced search
|
Archives
See original record
Data source
Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
My List
A quantitative study of the spores and anatomy of mycorrhizas formed by a species of Glomus, with reference to its taxonomy
Abbott, L.K.
1979
Controlo analítico de dois lotes de vinho na Adega Cooperativa da Vermelha, C.R.L.
Alves, Ariana Galvão Duarte Amado
2013
Implementação do sistema HACCP numa queijaria
Machás, Cláudia Filipa Cardoso
2008
Add to my list
Search title on
Share this record
Implementação do sistema HACCP numa queijaria
Type
MON
Creator
Machás, Cláudia Filipa Cardoso
Publisher
[s.n.]
Title
Implementação do sistema HACCP numa queijaria
Subject
Documentação e informação
Date
2008
Description
Contém referências bibliográficas
Language
por
Comments
×
My list
My List
A quantitative study of the spores and anatomy of mycorrhizas formed by a species of Glomus, with reference to its taxonomy
Abbott, L.K.
1979
Controlo analítico de dois lotes de vinho na Adega Cooperativa da Vermelha, C.R.L.
Alves, Ariana Galvão Duarte Amado
2013
Implementação do sistema HACCP numa queijaria
Machás, Cláudia Filipa Cardoso
2008
Add to my list
×
Warning!
It's not possible to add more records to your personal list
Javascript do bootstrap