Simple search
|
Advanced search
|
Archives
See original record
Data source
Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
My List
A quantitative study of the spores and anatomy of mycorrhizas formed by a species of Glomus, with reference to its taxonomy
Abbott, L.K.
1979
Controlo analítico de dois lotes de vinho na Adega Cooperativa da Vermelha, C.R.L.
Alves, Ariana Galvão Duarte Amado
2013
Implementação do sistema HACCP numa queijaria
Machás, Cláudia Filipa Cardoso
2008
Add to my list
Search title on
Share this record
Acompanhamento dos PCC's na linha de fabrico de leite e avaliação dos produtores na empresa Serraleite
Type
MUL
Creator
Martins, Andreia Sofia Lopes
Publisher
[s.n.]
Title
Acompanhamento dos PCC's na linha de fabrico de leite e avaliação dos produtores na empresa Serraleite
Contributor
Carneiro, João Paulo Baptista, orientador de tese
Subject
Documentação e informação
Leite
Date
2012
Language
por
Comments
×
My list
My List
A quantitative study of the spores and anatomy of mycorrhizas formed by a species of Glomus, with reference to its taxonomy
Abbott, L.K.
1979
Controlo analítico de dois lotes de vinho na Adega Cooperativa da Vermelha, C.R.L.
Alves, Ariana Galvão Duarte Amado
2013
Implementação do sistema HACCP numa queijaria
Machás, Cláudia Filipa Cardoso
2008
Add to my list
×
Warning!
It's not possible to add more records to your personal list
Javascript do bootstrap