Simple search
|
Advanced search
|
Archives
See original record
Data source
Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
My List
Compedium of methods for the microbiological examination of foods
FAO
cop. 1976
Video in language teaching
Lonergan, Jack
cop. 1984
Formulário
Ferreira, Manuel Alberto M.
2002
Guia Mor
Twain, Mark
,
1985-1990
Uma comparação prática entre a sementeira directa e a transplantação na cultura do tomate na região do Couto
Nascimento, Nuno Alexandre Lino Coelho do
,
2001
Tecnologia de preparaçäo de alimentos compostos para animais
Serrano, J.Efe
,
1991
See more
Add to my list
Search title on
Share this record
Bacillus spore inactivation differences after combined mild temperature and high pressure processing using two pressurizing fluids
Type
ANA
Creator
Robertson, Rosalind E.
Title
Bacillus spore inactivation differences after combined mild temperature and high pressure processing using two pressurizing fluids
Contributor
Carroll, Tim
Pearce, Lindsay E.
Relation
Journal of food protection
Date
2008
Description
Contém referências bibliográficas
Language
eng
Comments
×
My list
My List
Compedium of methods for the microbiological examination of foods
FAO
cop. 1976
Video in language teaching
Lonergan, Jack
cop. 1984
Formulário
Ferreira, Manuel Alberto M.
2002
Guia Mor
Twain, Mark
,
1985-1990
Uma comparação prática entre a sementeira directa e a transplantação na cultura do tomate na região do Couto
Nascimento, Nuno Alexandre Lino Coelho do
,
2001
Tecnologia de preparaçäo de alimentos compostos para animais
Serrano, J.Efe
,
1991
See more
Add to my list
×
Warning!
It's not possible to add more records to your personal list
Javascript do bootstrap