Simple search
|
Advanced search
|
Archives
See original record
Data source
Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
My List
Evaluation of two thermal processing processing schedules al low relative humidity for elimination of Escherichia coli O157:H7 and Salmonella serovars in chopped and formed beef jerky
2009
Diálogo
Portugal, Ministério da Ciência e da Tecnologia
[198-?]-
Hidroginástica
Alves, Célia
2008
Contribuiçäo para o estudo do parasitismo em ovinos na regiäo de Castelo Branco
André, Elsa Isabel Antunes
,
1998
Análisis combinatório
Rodrigues, F. Peres
,
1989
Envelhecer em meio rural
Bento, Joana Patricia Monsanto
,
2017
As aventuras do menino Nicolau
Goscinny, René
,
1991
Idade genero e bem-estar subjectivo nos adolescentes
Silva, António Borges da
,
2010
Synergistic effects of ethanol and UV radiation to reduce levels of selected foodborne pathogenic bacteria
Ha,, Ji-Hyoung
,
2010
Factors affecting calf crop
Fields, Michael J.
,
2002
See more
Add to my list
Search title on
Share this record
Quartette fur 2= 2 violinen viola und violoncello
Type
MON
Creator
Mozart, Wolfgang Amadeus
Publisher
Peters
Title
Quartette fur 2= 2 violinen viola und violoncello
Date
[196-?]
Description
1 parte para violine I, 1 parte para violine II, 1 parte para viola, e 1 parte para violoncello
Language
ger, fre, eng
Comments
×
My list
My List
Evaluation of two thermal processing processing schedules al low relative humidity for elimination of Escherichia coli O157:H7 and Salmonella serovars in chopped and formed beef jerky
2009
Diálogo
Portugal, Ministério da Ciência e da Tecnologia
[198-?]-
Hidroginástica
Alves, Célia
2008
Contribuiçäo para o estudo do parasitismo em ovinos na regiäo de Castelo Branco
André, Elsa Isabel Antunes
,
1998
Análisis combinatório
Rodrigues, F. Peres
,
1989
Envelhecer em meio rural
Bento, Joana Patricia Monsanto
,
2017
As aventuras do menino Nicolau
Goscinny, René
,
1991
Idade genero e bem-estar subjectivo nos adolescentes
Silva, António Borges da
,
2010
Synergistic effects of ethanol and UV radiation to reduce levels of selected foodborne pathogenic bacteria
Ha,, Ji-Hyoung
,
2010
Factors affecting calf crop
Fields, Michael J.
,
2002
See more
Add to my list
×
Warning!
It's not possible to add more records to your personal list
Javascript do bootstrap