Simple search
|
Advanced search
|
Archives
See original record
Data source
Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
My List
Hydrolysis and oxidation of olive oil during the time that olive fruit remain on the tree
Kiritsakis, A.
1992
Actas do 1º encontro documentação informação de qualidade no ensino superior politécnico
Instituto Politécnico do Porto
2002
Add to my list
Search title on
Share this record
Metodologia científica
Type
MON
Creator
Freixo, Manuel João Vaz
Publisher
Instituto Piaget
Identifier
URN:ISBN:9789896590475
Title
Metodologia científica
Subject
Investigação
Date
2010
Description
Bibliografia p. 287
Language
por
Comments
×
My list
My List
Hydrolysis and oxidation of olive oil during the time that olive fruit remain on the tree
Kiritsakis, A.
1992
Actas do 1º encontro documentação informação de qualidade no ensino superior politécnico
Instituto Politécnico do Porto
2002
Add to my list
×
Warning!
It's not possible to add more records to your personal list
Javascript do bootstrap