Simple search
|
Advanced search
|
Archives
See original record
Data source
Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
My List
Prevalence of aflatoxin M, in milk and its potential liver cancer risk in Taiwan
Peng, Kai-Yao
2009
As quatro estações
Capdevila, Paco
imp. 2004
Indução e sincronização de cios em ovinos da raça Merino da Beira Baixa
Gregório, Ana Cristina Micaelo
1993
O corpo
,
[1999?]
Qualidade do queijo amarelo da Beira Baixa DOP e efeito da época do ano na qualidade microbiológica
Rodrigues, Ana Sofia Paulino
,
2023
See more
Add to my list
Search title on
Share this record
Physiological response of Bacillus cereus vegetable cells to simulated food processing treatments
Type
ANA
Creator
Cronin, Ultan P.
Title
Physiological response of Bacillus cereus vegetable cells to simulated food processing treatments
Contributor
Wilkinson, Martin G.
Relation
Journal of food protection
Date
2008
Description
Contém referências bibliográficas
Language
eng
Comments
×
My list
My List
Prevalence of aflatoxin M, in milk and its potential liver cancer risk in Taiwan
Peng, Kai-Yao
2009
As quatro estações
Capdevila, Paco
imp. 2004
Indução e sincronização de cios em ovinos da raça Merino da Beira Baixa
Gregório, Ana Cristina Micaelo
1993
O corpo
,
[1999?]
Qualidade do queijo amarelo da Beira Baixa DOP e efeito da época do ano na qualidade microbiológica
Rodrigues, Ana Sofia Paulino
,
2023
See more
Add to my list
×
Warning!
It's not possible to add more records to your personal list
Javascript do bootstrap