Simple search
|
Advanced search
|
Archives
See original record
Data source
Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
My List
Caracterizaçäo e estudo do queijo de Castelo Branco em quatro queijeiras da sua sub-regiäo demarcada
Mata, Fernando Jorge Ribeiro da
1989
Phialphora parasitica, causal agent of cherry dieback
Rumbos, I.C.
1986
Avaliação do perigo de inundação na ribeira do Açafal
Alves, José Mateus Nunes
2018
A importância da cultura científica nas sociedades contemporâneas e formas de a promover
Praia, João Felix
,
2006
Design protegido
Portugal, Ministério da Educaçäo
,
2003
Ozonation of wastewater containing N-Methylmorpholine-N-Oxide
Saturnino, Hugo Manuel dos Santos
,
1996
Se mettre à l'oeuvre pour une formation tout au long de la vie
Rens, Johan van
,
2004
A low-cost approach to PCR
Harris, Eva
,
1998
See more
Add to my list
Search title on
Share this record
Seafood
Type
MON
Publisher
Gondrom Verlag GmbH
Identifier
URN:ISBN:381121814X
Title
Seafood
Contributor
Gondrom Verlag GmbH, editor comercial
Subject
Arte culinária
Date
2001
Language
ger
Comments
×
My list
My List
Caracterizaçäo e estudo do queijo de Castelo Branco em quatro queijeiras da sua sub-regiäo demarcada
Mata, Fernando Jorge Ribeiro da
1989
Phialphora parasitica, causal agent of cherry dieback
Rumbos, I.C.
1986
Avaliação do perigo de inundação na ribeira do Açafal
Alves, José Mateus Nunes
2018
A importância da cultura científica nas sociedades contemporâneas e formas de a promover
Praia, João Felix
,
2006
Design protegido
Portugal, Ministério da Educaçäo
,
2003
Ozonation of wastewater containing N-Methylmorpholine-N-Oxide
Saturnino, Hugo Manuel dos Santos
,
1996
Se mettre à l'oeuvre pour une formation tout au long de la vie
Rens, Johan van
,
2004
A low-cost approach to PCR
Harris, Eva
,
1998
See more
Add to my list
×
Warning!
It's not possible to add more records to your personal list
Javascript do bootstrap