Simple search
|
Advanced search
|
Archives
See original record
Data source
Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
My List
Incorporation of preservatives in polylactic acid films for inactivating Escherichia coli O157:H7 and extending microbiological shelf life of strawberry puree
Jin, Tony
2010
O contributo do warm-up na construção de uma identidade sonora em agrupamentos de sopro
Francisco, Simão António Alcobia
2018
Antologia literária comentada
Ferreira, Maria Ema Tarracha
[197-?]
Add to my list
Search title on
Share this record
Cidadania
Type
MON
Publisher
Gradiva
Identifier
URN:ISBN:9789896161682
Title
Cidadania
Contributor
Soares, Mário
Date
2007
Language
por
Comments
×
My list
My List
Incorporation of preservatives in polylactic acid films for inactivating Escherichia coli O157:H7 and extending microbiological shelf life of strawberry puree
Jin, Tony
2010
O contributo do warm-up na construção de uma identidade sonora em agrupamentos de sopro
Francisco, Simão António Alcobia
2018
Antologia literária comentada
Ferreira, Maria Ema Tarracha
[197-?]
Add to my list
×
Warning!
It's not possible to add more records to your personal list
Javascript do bootstrap