Simple search
|
Advanced search
|
Archives
See original record
Data source
Bibliotecas | Instituto Politécnico de Castelo Branco
My List
Hydrolysis and oxidation of olive oil during the time that olive fruit remain on the tree
Kiritsakis, A.
1992
Actas do 1º encontro documentação informação de qualidade no ensino superior politécnico
Instituto Politécnico do Porto
2002
Add to my list
Search title on
Share this record
Desporto com sentido
Type
MON
Creator
Badajoz, Paulo Cipriano
Publisher
APCAS
Identifier
URN:ISBN:9789892060354
Title
Desporto com sentido
Contributor
Januário, Nuno
Pereira, Leonor Moniz, editor literário
Date
2016
Language
por
Comments
×
My list
My List
Hydrolysis and oxidation of olive oil during the time that olive fruit remain on the tree
Kiritsakis, A.
1992
Actas do 1º encontro documentação informação de qualidade no ensino superior politécnico
Instituto Politécnico do Porto
2002
Add to my list
×
Warning!
It's not possible to add more records to your personal list
Javascript do bootstrap