Simple search
|
Advanced search
|
Archives
See original record
Data source
Repositório Científico do Instituto Politécnico de Castelo Branco
My List
Noções de direito comercial
Cardoso, J. Pires
2002
PLS-R calibration models for wine spirit volatile phenols prediction by Near-Infrared Spectroscopy
Canas, Sara
2022
Monitorização de sistemas em larga escala com Raspberry PI
Correia, Leonel dos Santos
2022
Wine spirit ageing with chestnut staves under different micro-oxygenation strategies: effects on the volatile compounds and sensory profile
Canas, Sara
,
2021
Olivicultura sustentável e qualidade do Azeite "Galega" na Beira Baixa
Peres, M.F.
,
2006
Boletim
Portugal, Ministério do Planeamento e da Administração do Território
,
1991-
Reabilitação de edifício público / Hotel do Parque
Pinto, Sara Ferreira
,
2016
Sumitra's story
Smith, Rukshana
,
1994
Use of air curtains on acclimatized commercial establishments: critical analysis
Silva, Manuel Gameiro da
,
2008-08-20
Lusíada
Zeltserman, Dave
,
2003-
See more
Add to my list
Search title on
Share this record
Caracterização química e nutricional de “Azeites de Montanha”
Type
bookPart
Creator
Peres, M.F.
Gouveia, C.
Salgueiro, Catarina
Anjos, O.
Lourenço, Catarina
Publisher
Fátima Peres, Teresa Paiva e Daniel Raposo (eds)
Identifier
978-989-8196-91-0
Title
Caracterização química e nutricional de “Azeites de Montanha”
Subject
Azeite
Caracterização química
Dieta mediterrânica
Date
2021-06-07T12:09:06Z
2021-06-07T12:09:06Z
2019
Description
Caracterização química e nutricional de “Azeites de Montanha”
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Access restrictions
openAccess
http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Language
por
Comments
×
My list
My List
Noções de direito comercial
Cardoso, J. Pires
2002
PLS-R calibration models for wine spirit volatile phenols prediction by Near-Infrared Spectroscopy
Canas, Sara
2022
Monitorização de sistemas em larga escala com Raspberry PI
Correia, Leonel dos Santos
2022
Wine spirit ageing with chestnut staves under different micro-oxygenation strategies: effects on the volatile compounds and sensory profile
Canas, Sara
,
2021
Olivicultura sustentável e qualidade do Azeite "Galega" na Beira Baixa
Peres, M.F.
,
2006
Boletim
Portugal, Ministério do Planeamento e da Administração do Território
,
1991-
Reabilitação de edifício público / Hotel do Parque
Pinto, Sara Ferreira
,
2016
Sumitra's story
Smith, Rukshana
,
1994
Use of air curtains on acclimatized commercial establishments: critical analysis
Silva, Manuel Gameiro da
,
2008-08-20
Lusíada
Zeltserman, Dave
,
2003-
See more
Add to my list
×
Warning!
It's not possible to add more records to your personal list
Javascript do bootstrap